További menük lenyitásához kattints a bal felső sarokban lévő 3 vízszintes vonalra!


                           Szövetségi Kártya igénylés

2016 január 01-től lényeges változás történt az agility versenyeken való indulás feltételeiben. Minden hivatalos agility versenyen (kiállításon) csak olyan nevezők indulhatnak, akik rendelkeznek MEOESZ Szövetségi kártyával. Ez a kezdő kategóriában induló versenyzőkre is vonatkozik. Egyesületünknél igényelt Szövetségi kártyával agility versenyeken kívül kiállításokra is nevezhettek.

Szövetségi kártyát egyesületünkön keresztül is igényelhettek a következő módon:

 

1. Töltsétek ki a következő adatlapot 

 

2. Adatlap kitöltése után egyeztessetek, hogy milyen sürgősen kell a kártya.  Email: ateamagilitygyor@gmail.com 

Ha éppen nincs szabad kártyánk kb. 10 nap az átfutási idő, mire az új vásárlás megérkezik.

 

3. Pártolói támogatás megnevezéssel utaljatok át 2000 Ft-ot egyesületünk bankszámla számára és 3000 Ft-ot a Szövetségi Kártya árát tehát összesen 5000 Ft-ot. Aki postai kézbestést kér összesen 6000 Ft-ot utaljon.

Közleményben kérjük feltüntetni: Pártolói támogatás 2000 Ft (postai kézbesítés kérésekor 3000 Ft) és Szövetségi Kártya 3000 Ft.

 

A-Team SE, 9029 Győr, Bársonyka út 10.

Bankszámla szám: OTP Bank:11737007-20762351

 

4. Egyesületünk ezután kiállítja a névre szóló Szövetségi Kártyát, melyet elküldünk skennelve a megadott címre és a MEOESZ-nek valamint ASB-nek, ami szerepelni fog az ASB nyílvántartásában is. A kártyát egyeztetés után elvisszük valamelyik versenyre, vagy kívánság szerint postai úton (+1000 Ft) eljuttatjuk a megadott címre. A kártyát a MEOESZ rendszerében aktíváljuk.  Győrieknek Bársonyka ut 10 sz. alatt helyben adjuk át a kártyákat.

 

5. A Szövetségi kártyát tartsátok a teljesítmény könyvben, hogy szükség esetén bármikor meg tudjátok mutatni a regisztrációnál.